x
x

Opremanje Domova zdravlja iz EU fondova

  30.08.2015.

Započelo je financiranje opremanja Domova zdravlja i koncesionarskih ordinacija Primarne zdravstvene zaštite iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija

Opremanje Domova zdravlja iz EU fondova

Za novčana sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj imaju pravo konkurirati ukupno 15 županija iz I. i II. skupine županija po indeksu razvijenosti, odnosno 36 Domova zdravlja :

1. Bjelovarsko-bilogorska (DZ Bjelovar)

2. Međimurska (DZ Čakovec)

3. Ličko-senjska (Gospić, Otočac, Senj, Korenica, Novalja)

4. Karlovačka (Karlovac, Vojnić, Slunj, Duga Resa, Ozalj, Ogulin)

5. Koprivničko-križevačka (DZ Koprivnica)

6. Krapinsko-zagorska (DZ Krapina)

7. Osječko-baranjska (Osijek, Đakovo, Beli Manastir, Našice, Valpovo, Donji Miholjac)

8. Požeško-slavonska (DZ Požega)

9. Sisačko-moslavačka (Sisak, Kutina, Petrinja)

10. Brodsko-posavska (DZ Sl. Brod, DZ Andrija Štampar Nova Gradiška)

11. Splitsko-dalmatinska (DZ Split)

12. Šibensko-kninska (Šibenik, Knin, Drniš)

13. Varaždinska (Varaždin)

14. Vukovarsko-srijemska (Vinkovci, Vukovar, Županja)

15. Virovitičko-podravska (DZ Virovitica)

Uz Domove zdravlja u navedenim županijama, ulaganja su moguća i u Domove zdravlja na otocima koji ne moraju biti svrstani u nabrojene županije.

Svi relevantni podaci o načinu sufinanciranja biti će objavljeni u Natječajnoj dokumentaciji na Web portalima Ministarstva zdravlja i HZZO, a u svrhu ispitivanja interesa za sufinanciranje pojedinačne opreme po svakom ugovornom subjektu ponaosob te u svrhu formiranja objedinjene javne nabave objavili smo na zaštićenom dijelu HZZO portala na Internet adresi : https://e-usluge.hzzo.hr/euf-oprema-2015-07, Web aplikaciju putem koje možete, po vlastitoj procjeni potreba i interesima, izabirati željenu opremu. Ispunjavanje tablice nije obvezujućeg već isključivo informativnog karaktera kao pomoć pri sporazumu koji ćemo zaključiti s najpovoljnijim dobavljačima.

Web aplikaciji se pristupa direktno na navedenoj Internet adresi uz pomoć pametne kartice istim načinom identifikacije korisnika poput one prilikom pristupa CEZIH portalu. Sve pojedinosti o korištenju aplikacije su navedene unutar iste a korištenje je vrlo jednostavno uz detaljne upute.