x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  16.04.2021.

13. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW

Mjesto: Zagreb, online

U organizaciji tvrtke HIT konferencija, 16. travnja 2021. u Zagrebu održat će se 13. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW.  Partner i ovogodišnje konferencije je Hrvatsko farmaceutsko društvo.

Cilj konferencije je okupiti lidere razvojnih procesa u području digitalne medicine iz Hrvatske ali i Europe. Na konferenciji će sudjelovati svi sudionici procesa; liječnici, farmaceuti, MedTech, zdravstvene i IT tvrtke, Ministarstvo zdravstva, HZZO te mala i srednja poduzeća koja se bave zdravstvom.

Ove godine, konferencija će se baviti temama kao što  eZdravstvo, komunikacija vezana za cijepljenje, data driven management te kako bolje korištenje zdravstvenih podataka i novih tehnologija može pomoći u boljim ishodima liječenja u kardiologiji.

FUTURE IS NOW organizirana je po prvi puta 2016. godine u Zagrebu te je okupila više od 300 sudionika koji su potvrdili svoje veliko zadovoljstvo programom te zanimljivim i korisnim panelima čime se potvrdilo da su ovakvi skupovi vrlo važan poticaj za daljnji napredak. Konferencija se osim u Zagrebu na godišnjoj razini održava u Bratislavi, Budimpešti, Pragu i Beogradu.

Okupljanje svih relevantnih strana pomaže u razmjeni mišljenja i stavova o procesima digitalizacije zdravstvene zaštite i predstavljanju digitalnih projekata određenih tvrtki. Konferenciju podržavaju Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje.  Također, ovogodišnja konferencija podržana je od strane MedTech Europe.

Konferencija će se održati u skladu sa epidemiološkom situacijom na dan konferencije te će biti osigurane sve propisane epidemiološke mjere, a prenosit će se uživo i online putem.

Program, registracija i svi detalji dostupni su na hit-konferencija.hr.

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
MaxfluPlivit C 1000 PlusBisolex