x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 18.10.2023. do 21.10.2023.

7. hrvatski kongres o nuspojavama psihofarmaka

Mjesto: Trakošćan

Poštovane kolegice i kolege,

u ime Organizacijskog odbora iznimna nam je čast pozvati Vas na 7. hrvatski kongres o nuspojavama psihofarmaka s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati od 18. do 21. listopada 2023. godine, u Trakošćanu, u organizaciji Hrvatskog društva za Alzheimerovu bolest i psihijatriju starije životne dobi Hrvatskog liječničkog zbora.

Namjera je Organizatora ponovo okupiti ugledne predavače koji će kroz predavanja i rasprave prikazati suvremene spoznaje o problematici nuspojava psihofarmaka – njihovom utjecaju na liječenje bolesnika, zdravlje i kvalitetu života. Bit ce rijeci o važnosti edukacije pacijenata o problematici nuspojava psihofarmaka u cilju njihovog što uspješnijeg aktivnog sudjelovanja u liječenju, kao i o interakciji psihofarmaka s lijekovima iz drugih skupina, kao znanstvenom i stručnom izazovu u suvremenoj medicini.

Svjesni iznimne važnosti ove tematike uvjeren sam da će razmjena znanja i iskustava tijekom Kongresa obogatiti sve sudionike najnovijim spoznajama o ovoj problematici s kojom se susrećemo u svom svakodnevnom radu. Pozivamo sve psihijatre, neurologe, liječnike obiteljske medicine, medicinske sestre i tehničare, farmaceute, predstavnike farmaceutske industrije, studente i sve druge zainteresirane da nam se pridruže i aktivno sudjeluju u ovom važnom stručno-znanstvenom skupu.

Srdačan pozdrav i do skorog viđenja!

Prof. prim. dr. sc. Ninoslav Mimica, dr. med., IFAPA
Predsjednik Organizacijskog odbora
Predsjednik Hrvatskog društva za Alzheimerovu bolest i psihijatriju starije životne dobi HLZ-a

Sve informacije o sudjelovanju možete dobiti od službene kongresne agencije Vivid Original d.o.o., kontakt: Goran Grbić (M:+385 (0) 98 1706 028, goran.grbic@vivid-original.com)

POZIVNICA

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
MaxirinoBisolexMaxflu