x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  12.06.2024.

Dani zdravstvenih karijera u RH”

Mjesto: MEF i online ZOOM
Organizator: MEF

“9. Dani zdravstvenih karijera u RH” 21.5. (utorak) i 12.6. (srijeda) na MEFu; konferencija za studente i sve zainteresirane

Organizacijom konferencije "9. Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj" Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu želi pružiti uvid budućim i sadašnjim zdravstvenim djelatnicima u mogućnosti i perspektive koje pruža Republika Hrvatska. Nakon vrlo uspješno organizirane konferencije u proteklih osam godina Centar za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu i Centar za zdravstvene sustave, politike i diplomaciju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu žele i ove godine zdravstvene djelatnike ohrabriti na ostanak u Hrvatskoj, a sve dionike zdravstvenog sustava želimo potaknuti na konstruktivan dijalog.

Osobita nam je želja informirati studente medicine o tome što ih očekuje po završetka studija u sustavu zdravstva RH te upoznati s potencijalnim izazovima pred kojima će se naći.

Besplatne prijave, program i ostale informacije o konferenciji dostupne su putem službene web stranice: https://dzk.mef.hr/, a ove godine se prvi dan konferencije održava u svibnju (21.5.), a drugi u lipnju (12.6.).

Na konferenciji je moguće i online sudjelovanje putem Zoom platforme. Poveznica za sudjelovanje stiže svima prijavljenima na sam dan održavanja.

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
BisolexMaxirinoIbuxin Rapid