x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  07.04.2017.

Regionalna konferencija digitalne medicine: “Budućnost je sada”

Mjesto: CITY PLAZA ZAGREB (bivši Hypo centar)

CITY PLAZA ZAGREB

U organizaciji tvrtke HIT konferencija, 7. travnja 2017. u CITY PLAZA ZAGREB (bivšem Hypo centru) u Zagrebu održat će se II. Regionalna konferencija digitalne medicine pod nazivom “Budućnost je sada.”

Cilj konferencije je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe. Na konferenciji će sudjelovati svi sudionici tog procesa; farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom. Očekivani broj sudionika je 400. Osim iz Hrvatske na prošlogodišnjoj konferenciji bili su i sudionici iz Slovenije, a ove godine ćemo dodatne promotivne aktivnosti usmjeriti na Srbiju i Slovačku.

Na prošloj konferenciji su sudjelovale vodeće farmaceutske i IT tvrtke poput Ericssona, Bayera, Microsofta, HT-a, Medtronica, SPAN-a, IN2 i Plive. Konferenciju je podržalo Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, a imala je i velik medijski odjek.

Na organiziranim panelima prezentirat će se najnoviji dosezi, mogućnosti i inicijative implementacije e-kartona i plaćanja terapija po učinku. Konferencija će se baviti osjetljivim pitanjem dostupnosti i korištenja osobnih podataka od strane kompanija te omogućiti povezivanje i suradnju između IT i farmaceutske industrije, fokusirane na projekte koji donose opipljivu korist za pacijenta. Osim toga, bavit će se i ostalim temama iz područja zdravstva.

Ovogodišnja  konferencija dotaknut će temu sadašnjosti i bliže budućnosti hrvatskog zdravstva, prije svega e-karton, registre pacijenata i projekte koji se baziraju na mjerenju učinaka u zdravstvu koje omogućava moderna tehnologija te kreiranje mjera na bazi tih rezultata. Uz to, na konferenciji će se govoriti o mogućnostima i primjerima suradnje IT sektora i zdravstvene industrije te mogućnostima individualizirane terapije bazirane na analizi genetike pacijenta.

Predstavit će se i nekoliko startupa iz regije koji se bave zdravstvom.

Regionalna konferencija digitalne medicine „Budućnost je sada“ održava se 7.travnja, 2017. u CITY PLAZA ZAGREB (bivšem zagrebačkom Hypo Centru) s početkom u 10 sati.

Program

Više informacija na:

http://hit-konferencija.hr/

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
BisolexPLIVIT D 2000Andol PRO