x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 03.05.2017. do 06.05.2017.

Godišnji kongres Hrvatskog društva za vaskularnu kirurgiju

Mjesto: Poreč

Cijenjeni kolegice i kolege, dame i gospodo, dragi prijatelji,

čast mi je i zadovoljstvo najaviti Vam i pozvati Vas na Godišnji kongres Hrvatskog društva za vaskularnu kirurgiju s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati od 3. do 6. svibnja 2017. u Poreču uz sudjelovanje vaskularnih kirurga iz Hrvatske te renomiranih gostiju iz inozemstva.

Također želim najaviti, uzimajući u obzir razvoj vaskularne kirurgije i vaskularne medicine, da će na Kongresu sudjelovati i kolege s kojima svakodnevno surađujemo u raznim područjima vaskularne medicine, a na dobrobit naših bolesnika: intervencijski radiolozi, kardiolozi, kardijalni kirurzi, anesteziolozi, neurolozi, klinički farmakolozi i flebolozi.

Uz renomirane kolege iz Hrvatske i inozemstva, na Kongresu će sudjelovati i medicinske sestre i tehničari s kojima svakodnevno surađujemo i dijelimo lijepe i teške trenutke u skrbi za naše bolesnike.

Nadamo se da ćemo uz zanimljiv i poticajni znanstveni program iz svih aktualnih tema i područja vaskularne medicine uživati u zajedničkom druženju uz bogat društveni program.

Vidimo se u Poreču!

prof. dr. sc. Miljenko Kovačević, dr. med.
Predsjednik Organizacijskog odbora Kongresa
Predsjednik Hrvatskog društva za vaskularnu kirurgiju, HLZ-a

Program

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
PLIVIT D 2000MaxfluZipantola PROTECT