x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  30.05.2015.

Laboratorijska dijagnostika krvlju prenosivih infekcija

Mjesto: u velikoj dvorani Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu (Petrova 3, Zagreb)

26. simpozij HDMBLM „Laboratorijska dijagnostika krvlju prenosivih infekcija povezanih s transfuzijama krvi i transplantacijama", Zagreb, 30. svibnja 2015.

Hrvatsko društvo za medicinsku biokemiju i laboratorijsku medicinu (HDMBLM), u suradnji s Hrvatskim zavodom  za transfuzijsku medicinu (HZTM), organizira 26. tradicionalni godišnji simpozij. Tema ovogodišnjeg simpozija je „Laboratorijska dijagnostika krvlju prenosivih infekcija povezanih s transfuzijama krvi i transplantacijama". Simpozij će se održati 30.05.2015. u velikoj dvorani Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu (Petrova 3, Zagreb), s početkom u 13 sati.

Teme će biti zanimljive, od epidemiologije krvlju prenosivih bolesti, njihove dijagnostike i osiguranja kvalitete rada u serološkom i molekularnom laboratoriju te korisnosti laboratorijske dijagnostike kod transplantacije jetre.

Pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje na 26. simpoziju da se prijave što prije jer je zbog kapaciteta dvorane broj sudionika ograničen. Kotizacija za članove HDMBLM-a iznosi 200 kuna te 400 kuna za sve ostale sudionike.

Sudjelovanje se boduje prema pravilniku Hrvatske komore medicinskih biokemičara s 2 boda i Hrvatske liječničke komore sa 7 bodova.

Detaljan program simpozija kao i sve ostale informacije, dostupni su putem poveznice: http://www.hdmblm.hr/hr/kalendar/skupovi-hdmblm/simpozij-hdmblm.“

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
PLIVIT D 2000Zipantola PROTECTOlfen gel