x
x

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju 2023

  15.05.2023.

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju. Saznajte koga tražimo!

PLIVA je krenula s novim izdanjem natječaja Zajedno prema zdravlju 2023

Kroz čitavu uspješnu povijest, briga za pacijente i posvećenost njihovoj dobrobiti bili su i ostali u središtu našeg djelovanja. Vjerujemo da zdravstvena skrb treba biti cjelovita, kontinuirana i personalizirana, a iskustvo pacijenta treba uključivati empatiju, humanost, dostojanstvo i suosjećanje. Kako bi osnažila ovakav angažman, PLIVA, ponosna članica najveće svjetske generičke kompanije Teve, ponovno organizira natječaj Zajedno prema zdravlju za dodjelu financijske potpore. Nakon uspješno završena 2 izdanja natječaja prethodnih godina u sklopu kojih je pobjednicima donirano više od 50.000 eura, PLIVA nastavlja svoju potragu za udrugama i organizacijama koje pokreću i unaprjeđuju aktivnosti usmjerene na pacijente i njihove njegovatelje.

Sudionici natječaja Zajedno prema zdravlju kroz svoje aktivnosti osiguravaju zdravstvenu potporu te pružaju podršku pacijentima i njihovim obiteljima. Tražimo one inicijative ili programe koji pozitivno utječu na iskustvo pacijenata i njihovih obitelji, koje svojim trudom i kreativnošću omogućuju stvaranje humanijeg okruženja i od kojih svi možemo nešto naučiti. Sve institucije i udruge koje skrbe za pacijente, uključujući bolnice, dobrotvorne udruge i druge neprofitne organizacije, svoje projekte i inicijative mogu prijaviti na natječaj Zajedno prema zdravlju.

Po završetku prijava PLIVIN žiri napravit će uži izbor kandidata, nakon čega će zaposlenici PLIVE glasanjem izabrati četiri pobjednička projekta kojima će biti dodijeljene novčane nagrade u ukupno iznosu od 28.000 eura za provedbu i realizaciju prijavljene inicijative.

Za sudjelovanje potrebno je poslati prijavu prateći upute naslužbenoj stranici natječaja, gdje se može pronaći i više informacija o samom natječaju. Rok za slanje prijava je petak, 2. lipnja 2023. godine.

Izvor: www.pliva.hr