x
x

Novo: PLIVA Centar u ljekarni

  30.08.2022.

Uputite svoje bolesnike kako pronaći ljekarne s oznakom PLIVA Centar u ljekarni. U centrima bolesnici mogu zatražiti stručan savjet o očuvanju zdravlja i pravilnom uzimanju lijekova.

Novo: PLIVA Centar u ljekarni
Cilj programa PLIVA Centar u ljekarni je osvijestiti građane da je ljekarnik najdostupniji zdravstveni radnik koji im brzo može pružiti stručan zdravstveni savjet.

PLIVIN novi projekt PLIVA Centar u ljekarni namijenjen je svima koji u ljekarni žele dobiti brz i stručan savjet o životnim i prehrambenim navikama vezanim uz određena stanja i bolesti, kao i preporuku o pravilnoj primjeni lijekova i dodataka prehrani.

Cilj programa PLIVA Centar u ljekarni je osvijestiti građane da je ljekarnik najdostupniji zdravstveni radnik koji im brzo može pružiti stručan zdravstveni savjet. Ljekarnici i ljekarne koje su dio PLIVA Centra u ljekarni prolaze stručno usavršavanje i dodatno produbljuju spoznaje o raznim bolestima i terapijskim rješenjima što im u konačnici omogućuju kvalitetnije savjetovanje pacijenata.

PLIVA je svjesna važnosti uloge ljekarnika u zdravstvenom sustavu i ovim projektom želi pružiti podršku ljekarnicima u preuzimanju aktivne uloge u prevenciji i samoliječenju određenih bolesti i stanja. Ljekarnik će prepoznati one bolesnike koji mogu dobiti odgovarajući savjet i terapiju već u samoj ljekarni, kao i one koje je potrebno uputiti liječniku na daljnju obradu.

Kroz ovaj program PLIVA ljekarnicima osigurava edukaciju o najnovijim relevantnim spoznajama iz određenog terapijskog područja kao i mogućnost savjetovanja s liječnicima specijalistima.

Ljekarnicima je ujedno omogućen pristup dodatnim edukacijama na PLIVINIM online portalima. PLIVA podupire provođenje programa osiguravanjem tiskanih edukativnih materijala za ljekarnike i pacijente. Sve aktivnosti koje su dio PLIVINOG Centra u ljekarnama imaju za krajnju svrhu poboljšati ukupnu skrb za naše bolesnike.

Program je periodički usmjeren na određene bolesti i stanja. U PLIVA Centrima u ljekarni trenutačno se provodi savjetovanje pacijenata o liječenju žgaravice. Žgaravica i dispepsija među vodećim su gastrointestinalnim tegobama i čest su razlog posjeta ljekarni ili liječničkoj ordinaciji. Stoga je ovim projektom važno educirati pacijente da kvalitetan savjet o žgaravici i kako je adekvatno liječiti mogu dobiti već u  ljekarni. Savjet ljekarnika može uključivati promjene prehrambenih i životnih navika, kao i pravilnu uporabu bezreceptnih lijekova. Ljekarnik će tijekom savjetovanja prepoznati i one bolesnike koje je potrebno uputiti na daljnju obradu liječniku.

Bolesnici mogu od sada u ljekarnama s oznakom PLIVA Centar u ljekarni zatražiti dodatan stručan savjet ljekarnika.

Izvor: PLIVAzdravlje.hr

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
PLIVIT D 2000MaxirinoZipantola PROTECT
VEZANI SADRŽAJ > <
OGLAS
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Gastal
VIDEO GALERIJA
20:57
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: