x
x

Predavanje: Znanost i poduzetništvo u medicini, 27. 7. u Zagrebu

  24.06.2022.

Predavanje “Znanost i poduzetništvo u medicini” – prof. Orešković/Bagatin/Čičak/Vračić – ponedjeljak 27.6. u 16.15 sati

Predavanje: Znanost i poduzetništvo u medicini, 27. 7. u Zagrebu

Centar za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu Medicinskog faklteta Sveučilišta u Zagrebu poziva vas na predavanje prof. dr. sc. Stjepana Oreškovića, pročelnika Katedre za medicinsku sociologiju i ekonomiku zdravstva te suvlasnika M+ Grupe. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 27. lipnja 2022., u 16.15 sati u dvorani Čačković.

Tema predavanja: Znanost i poduzetništvo u medicini.

Na predavanju će profesor Orešković govoriti kako jeM+ grupa u četiri godine postala globalni igrač i došla do 10.700 zaposlenih u 14 zemlja na 62 tržišta. Koje su vrste znanja i tehnologija najviše pomogle tom nevjerovatnom rastu? Kakva je uloga sveučilišta poput Harvarda, MIT, Stanforda u poduzetničkim uspjesima poput Applea, Microsofta, Alphabeta, Tesle?  Kakav je odnos znanosti i poduzetništva u medicini u Hrvatskoj? 

Uz njega će izlaganja održati redom vrhunski stručnjaci u svojim područjima rada i istraživanja koji uspješno povezuju znanost i poduzetništvo:

  • g. Ognjen Bagatin, MBA ravnatelj Poliklinike Bagatin
  • g. Igor Čičak, CEO & Managing Partner, Provectus Capital Partners te
  • g. Tomislav Vračić, National Technology Officer, CEE Multi Country iz Microsoft Hrvatska

Po završetku izlaganja bit će otvorena rasprava sa sudionicima konferencije.

Predavanje se održava u okviru konferencije "7. Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj" te je potrebna prijava putem sljedeće poveznice - https://dzk.mef.hr/. Sudjelovanje je besplatno.

Izvor: Medicinski fakultet Zagreb