x
x

100 stabala za 100 godina PLIVE

  28.11.2021.

Ukupno sto naših zaposlenica i zaposlenika okupilo se 15. listopada na akciji sadnje 100 stabala za 100 godina PLIVE.

100 stabala za 100 godina PLIVE

Kao kompanija svakodnevno predano radimo na poboljšanju zdravlja pacijenata, očuvanju okoliša i unaprjeđenju vlastitog poslovanja. Kroz različite inicijative u području zaštite prirode i dugoročne održivosti želimo dati svoj doprinos zajednici koja nas okružuje.

Nakon brojnih aktivnosti za naše zaposlenike koje smo organizirali u sklopu obilježavanja 100 godina postojanja kompanije, želja da učinimo nešto trajno za ovu veliku obljetnicu odvela nas je ovaj put u park šumu Tuškanac.

Ukupno sto naših zaposlenica i zaposlenika okupilo se 15. listopada na akciji sadnje 100 stabala za 100 godina PLIVE. U ovoj smo akciji sadili hrast kitnjak, autohtonu sortu, u nadi da će naša stabla ostati trajni podsjetnik na nama važnu godinu.

Veseli nas i što smo se pridružili izrazito važnom pokretu urbanog pošumljavanja koji pridonosi većoj kvaliteti života u urbanim sredinama. Ponosni smo što upravo u godini u kojoj slavimo naš 100. rođendan i obilježavamo cijelo stoljeće posvećenosti brizi za zdravlje, istovremeno kroz brojne aktivnosti usmjerene na širu zajednicu stavljamo naglasak i na temu društvene odgovornosti.

Očuvanje okoliša u kojem živimo važna je tema za sve nas te vjerujemo da svaka organizirana akcija s ciljem očuvanja prirode doprinosi podizanju svijesti o utjecaju čovjeka na okoliš. Ponosni smo na naše zaposlenike koji su prepoznali važnost i sudjelovali u našoj akciji koja je samo jedna u nizu kojom zajedno s našim zaposlenicima nastojimo unaprijediti zajednicu u kojoj živimo i ostvarujemo svoje rezultate te nas posebno nas veseli činjenica da je dio naših zaposlenika već sada uključen u slične volonterske aktivnosti.

Mi kao kompanija potičemo ovakav oblik društvenog djelovanja te smo na 4. Nacionalnoj konferenciji o volontiranju zaposlenika održanoj u rujnu, postali i potpisnik Povelje o volontiranju zaposlenika. Volontiranje je u cijelom svijetu prepoznato kao aktivnost od interesa za društvo, a tvrtke poput PLIVE imaju važnu ulogu u promicanju volontiranja zaposlenika kao oblika društveno odgovornog djelovanja. Veselimo se budućim akcijama!

Izvor: Poslovni.hr