x
x

Interaktivni e-Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske

  13.10.2020.

Sudjelujte na interaktivnom e-Kongresu poslodavaca u zdravstvu Hrvatske 19. listopada - 23. listopada 2020. godine

Interaktivni e-Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske

Ovogodišnji e-Kongres po aktualnosti tema, nizu zdravstvenih dužnosnika i ekspertnih sudionika, zasigurno predstavlja jedan od najvažnijih zdravstvenih skupova u 2020. godini, koji će okupiti gotovo sve ključne aktere u hrvatskom zdravstvenom sustavu, ali i šire.  

e-Kongres će se održavati tijekom pet dana u trajanju od 2 sata (od 11.00 do 13.00 h), a teme će se fokusirati na funkcioniranje i poslovanje zdravstvenih ustanova, na provedbu zakonske regulative u zdravstvu te na specifičnosti zdravstvenog sustava Republike, s obzirom na novonastalu situaciju uzrokovanu koronavirusom.  

e-Kongres je bodovan sukladno pravilima Hrvatske liječničke komore, te je aktivnim sudionicima dodijeljeno 16 bodova, a pasivnim (ostalim) sudionicima 11 bodova.  Napominjemo kako, uz već prethodni dodijeljenih 10 bodova od strane HLK, bodovi ostvareni na e-Kongresu ispunjavaju propisani broj bodova u postupku trajne medicinske izobrazbe liječnika za ovu godinu.  

Kotizacija za predstavnike ustanova-članica Udruge i sudionike iz institucija-pokrovitelja iznosi 1.900,00 kn (s PDV-om) te omogućuje sudjelovanje svih zainteresiranih zaposlenika iz navedenih ustanova, te jedno bodovanje za nositelja kotizacije. Za svaki daljnji pojedinačni zahtjev za dodjelu bodova sudionicima, potrebno je nadoplatiti 200,00 kn.  

Za sve ostale sudionike, kotizacija (s PDV-om) iznosi 2.500,00 kn za svaku pojedinačnu prijavu.  

U kotizaciju je uključena mogućnost postavljanja pitanja predavačima i sudionicima panela, te komunikacija s ostalim sudionicima (gledateljima) e-Kongresa. Pozivamo Vas da prije samog održavanja Kongresa dostavite svoja pitanja za predavače i paneliste te komentare, kako bismo ih prikazali na e-Kongresu.  

U kotizaciju je također uključen i po jedan primjerak priručnika Registar lijekova 2020. te primjerak Zbirke zakona iz područja zdravstva - s obrazloženjem, koji će biti dostavljeni poštom na naznačenu adresu.  

Uplata kotizacije na: Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, IBAN HR2523600001101235488, Zagrebačka banka d.d., poziv na broj HR00 1611-(OIB: ustanove ili osobni), uz naznaku "eKongres"

Ostale informacije o e-Kongresu, kao i prijava, dostupni su na mrežnim stranicama Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske:www.upuz.hr