x
x

Održana javna akcija mjerenja raspoloženja

  03.03.2018.

Centralni događaj je obilježen javnom akcijom mjerenja raspoloženja u subotu 24. veljače 2018. g. u 10 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu. U sklopu javne akcije su građani imali priliku sudjelovati u mjerenju raspoloženja, a bili su im javno dostupni i psiholozi od kojih su dobili povratne informacije o emocionalnom stanju i raspoloženju kao i savjete o načinima na koje mogu poboljšati kvalitetu života.

Održana javna akcija mjerenja raspoloženja

U ime gradonačelnika Grada Zagreba akciju je podržao dr. sc. Vjekoslav Jeleč, pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo, koji je ujedno naglasio važnost ulaganja u sustav podrške mentalnom zdravlju.

U ime Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u akciji su sudjelovali psiholozi iz Savjetovališta za promicanje mentalnog zdravlja, a pridružila se i psihologinja iz Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar.

Više o samoj akciji i rezultatima akcije Mjerenja raspoloženja možete pročitati na web stranicama Hrvatske psihološke komore http://www.psiholoska-komora.hr/

Izvor: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, www.hzjz.hr