x
x

PLIVA osvojila tri Zlatna indeksa

  29.03.2017.

Na svečanoj ceremoniji održanoj 21. ožujka 2017. dodijeljene su nagrade Zlatni indeks 2016. kompanijama koje su najviše pridonijele kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i usavršavanju u protekloj godini.

PLIVA osvojila tri Zlatna indeksa

PLIVA je nagrađena s čak tri Zlatna indeksa u kategorijama Stručne prakse, Ulaganje u studentske udruge i projekte te Najbolji imidž prema percepciji studenata.

 „Posebno smo ponosni na ovo priznanje jer ga dodjeljuju sami studenti. Duži niz godina sudjelujemo u studentskim projektima kako bi doprinijeli obrazovanju, pogotovo njegovom  praktičnom aspektu jer znamo kako ulaganjem u studente zapravo ulažemo u našu budućnost. Danas u našoj kompaniji rade stručnjaci koji su svoje karijere u PLIVI započeli upravo kao studenti završnih godina fakulteta i koji sada svoja znanja rado dijele s novim generacijama studenata. Ovo priznanje svakako je najljepša zahvala kolegama koji dio svog vremena posvećuju studentima od kojih smo do sada puno naučili, “ istaknula je Blagica Petrovac Šikić, direktorica Ljudskih potencijala.

Zlatni indeks jedinstveni je projekt na području Republike Hrvatske u organizaciji udruge eStudent koja potiče suradnju poduzeća sa studentima organizirajući razne zajedničke aktivnosti s ciljem što boljeg povezivanja akademske zajednice i poslovnog svijeta.

Čestitamo mnogobrojnim PLIVINIM djelatnicima koji su svojim zalaganjem i nesebičnim dijeljenjem znanja pridonijeli osvajanju ovih nagrada.  

www.pliva.hr