x
x

Plimycol iz PLIVE od sada bez liječničkog recepta!

  04.07.2016.

Predstavljamo Vam nove proizvode u Plivinom bezreceptnom asortimanu: Plimycol 10 mg/g krema i Plimycol 200 mg tablete za rodnicu.

Plimycol iz PLIVE od sada bez liječničkog recepta!

Plimycol 10 mg/g krema i Plimycol 200mg tablete za rodnicu od sada su registrirani za izdavanje u ljekarnama bez liječničkog recepta. Plimycol10 mg/g krema i Plimycol 200mg tablete za rodnicu u režimu izdavanja bez liječničkog recepta biti će opremljeni u nova pakiranja i sadržavati će uputu o lijeku prilagođenu samoliječenju.

Plimycol 10mg/g kremu i Plimycol 200mg tablete za rodnicu već dugi niz godina koristite za učinkovito liječenje gljivičnih infekcija. 

Od sada ih Vaši pacijenti mogu nabaviti u ljekarnama i bez liječničkog recepta.

Plimycol 10 mg/g krema (klotrimazol) pripada skupini antimikotika dermatika (derivati imidazola i triazola), koristi se za topikalno liječenje gljivičnih infekcija kože. Lijek je namijenjen za primjenu u odraslih i djece starije od 12 godina. Plimycol kremu potrebno je nanijeti u tankom sloju i lagano utrljati dok se ne upije dva puta dnevno (ujutro i navečer) na zahvaćenu kožu. Liječenje treba trajati od 2 do 4 tjedna ovisno o proširenosti i težini infekcije, a mora se nastaviti još 2 tjedna nakon nestanka simptoma bolesti radi sprečavanja ponavljanja bolesti.1

Plimycol 200 mg tablete za rodnicu (klotrimazol) pripadaju skupini ginekoloških antiinfektiva i antiseptika (derivati imidazola), a koriste se za infekcije rodnice uzrokovane gljivicama sličnim kvascima (pretežito Candidom albicans). Plimycol 200 mg tablete za rodnicu namijenjene su za liječenje odraslih žena i adolescentica u dobi između 16 i 60 godina.2

Plimycol - učinkovit kod gljivičnih infekcija po povoljnoj cijeni!

  • Dugi je niz godina u kliničkoj praksi
  • Najpropisivaniji proizvod za liječenje gljivičnih infekcija kože3
  • 20% povoljniji u bezreceptnoj terapiji

I dalje nastavite dosadašnju dobru praksu liječenja svojih pacijenata sa poznatim proizvodom Plimycol, koji od sada možete preporučiti i bez liječničkog recepta. Preporučite svojim pacijentima Plimycol za učinkovito i povoljno samoliječenje gljivičnih infekcija.

Literatura:

1. Sažetak opisa svojstava lijeka Plimycol 10mg/g krema,

2. Sažetak opisa svojstava lijeka Plimycol 200mg tablete za rodnicu,

3. IMS, 2015.