x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 01.06.2023. do 02.06.2023.

HealthComm Forum 2023: Komunikacija kao put za ponovnu izgradnju

Mjesto: u zagrebačkom Mozaik event centru
Organizator: Bal grupa i HFD

HFD – partner konferencije HealthComm Forum 2023 koja se održava 1. i 2. lipnja 2023. u zagrebačkom Mozaik event centru

HealthComm Forum prva je regionalna konferencija na kojoj će se okupiti renomirani stručnjaci iz područja zdravstva i komunikacija s ciljem vraćanja povjerenja građana u zdravstveni sustav. Konferencija će se održati 1. i 2. lipnja 2023. u zagrebačkom Mozaik event centru u organizaciji Val grupe, vodeće domaće agencije za komunikacijski menadžment, u partnerstvu s platformom HEALTH HUB koja promiče praćenje i kreiranje trendova u zdravstvu.

Partner ovogodišnje konferencije je i Hrvatsko farmaceutsko društvo, rezervirajući tako svoje mjesto za istim stolom s ključnim dionicima koji za cilj imaju unaprjeđenje komunikacije u cjelokupnom zdravstvenom sektoru. Za članove Hrvatskog farmaceutskog društva osiguran je popust od 20% na kotizacije, uz promo kod: HFD20 putem web stranice https://healthcommforum.com/ ili izravno na e-mail: tina@healthcommforum.com.

Zašto je nužno baviti se problemom povjerenja u zdravstvenom sektoru i kakvu ulogu u tome ima komunikacija?

Prema rezultatima istraživanja Nulti kvadrant 2022., tek trećina Hrvata smatra da privatne i javne zdravstvene institucije djeluju za dobrobit društva, a manje od četvrtine ispitanika smatra da je javni zdravstveni sustav transparentan. Rezultati istraživanja vrlo jasno pokazuju kako privatne institucije ne uspijevaju opravdati vrijednost svojih usluga i kadra za novac, dok s druge strane javni zdravstveni sustav ima kontinuirane poteškoće s prikazivanjem same srži svog postojanja – djelovanja u interesu društva.

Upravo kako bi pokazali da je transparentna, pravovremena i strateška komunikacija pravi put prema ponovnoj izgradnji povjerenja u zdravstveni sustav i optimističnijem društvu, na konferenciji HealthComm Forum 2023 okupit će se komunikacijski stručnjaci i relevantni predstavnici zdravstvenog sektora, nacionalne i lokalne vlasti, farmaceutske industrije, nevladinih udruga i organizacija te medija i platformi.

O programu konferencije

Ovogodišnje izdanje konferencije održat će se na temu „Komunikacija kao put za ponovnu izgradnju povjerenja“, a renomirani će stručnjaci kroz četiri tematska područja prezentirati najbolje prakse koje, spajajući inovacije u području zdravstva i komunikacija, mogu utjecati na povratak povjerenja građana u zdravstveni sustav.

Keynote govornici na ovogodišnjem HealthComm Forumu su dr. Matt Carter, Marius Geanta, Artur Olesch i dr. Dejan Verčič.

Više o HealthComm Forumu saznajte na poveznici, a za dodatne informacije o kupnji kotizacija po posebnoj cijeni za članove HFD-a javite se na adresu e-pošte tina@healthcommforum.com

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
PLIVIT total energyMaxirinoPlivit C 1000 Plus