x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 09.05.2024. do 11.05.2024.

15. Osječki urološki dani

Mjesto: Osijek

Tradicionalni, petnaesti po redu, Osječki urološki dani održat će se u svibnju, u Osijeku. U nastavku pročitajte prvu obavijest i posjetite novu web stranicu!

NAPOMENA: rok za prijavu sažetaka je 01. travnja

Ovim putem Vam sa zadovoljstvom najavljujem organizaciju jubilarnih 15. osječkih uroloških dana i 7. sekciju medicinskih sestara i tehničara urologije.

Simpozij će se održati u Osijeku od 9. do 11. svibnja 2024. godine u organizaciji Zavoda za urologiju KBC Osijek, Referentnog centra Ministarstva zdravstva za urolitijazu, Medicinskog fakulteta Osijek, Hrvatskog urološkog društva, Hrvatskog liječničkog zbora – podružnica Osijek, Hrvatske komore medicinskih sestara te udruge Urološki dani. C

ilj simpozija je predstaviti i razmijeniti najnovije znanstvene i stručne spoznaje iz urologije i srodnih medicinskih grana kroz sudjelovanje uglednih hrvatskih i inozemnih stručnjaka koji će svoja iskustva podijeliti sa sudionicima putem predavanja, poster prezentacija i satelitskih simpozija.

Glavne teme su:

- andrologija,

- urolitijaza,

- urološka onkologija,

- rekonstrukcijska urologija,

- robotika i laparoskopija u urologiji,

- transplantacija bubrega,

- neurourologija i urodinamika

Pozivam Vas da svojom nazočnošću i aktivnim sudjelovanjem doprinesete stručnom, znanstvenom i društvenom uspjehu ovoga događaja. Uz sadržajan stručni i znanstveni program, radujem se ponovnom susretu u našem gradu u tradicionalno domaćinskom okruženju, u srcu Slavonije i Baranje. Službena internetska stranica simpozija sa svim značajnim informacijama trenutno je u izradi, a o početku njezinoga rada bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Predsjednik organizacijskog odbora Doc. prim. dr. sc. Damir Prlić, dr. med

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Andol PROMaxirinoBisolex