x
x

Održana javnozdravstvena akcija: "Pokretom protiv Parkinsona"

  24.10.2013.

PLIVAŠI su još jednom pokazali svoju humanost, ovog puta u subotu, 26. listopada na Bundeku, pridruživši se akciji "Pokretom protiv Parkinsona". Zajedničkom šetnjom oko jezera Bundek, više desetaka kolegica i kolega, kao i članova njihovih obitelji, iskazali su podršku oboljelima od Parkinsonove bolesti i Parkinson plus sindroma.

Održana javnozdravstvena akcija: "Pokretom protiv Parkinsona"

I PLIVA će udruzi "Parkinson i mi" pomoći financijskom donacijom kako bi olakšala daljnji rad Udruge te omogućila bolju informiranost i edukaciju o prirodi ove teške kronične i progresivne bolesti, lijekovima, prehrani, fizikalnoj terapiji, rješavanju stresa i depresije, te o novijim dostignućima u dijagnostici i liječenju.

Udruga "Parkinson i mi" osnovana je 2010. godine, na inicijativu nekolicine bolesnika s Parkinsonovom bolešću ili, kako su se sami nazvali, "zanesenjaka i tragača" za nečim što bi učinilo svakodnevni život s Parkinsonovom bolešću kvalitetnijim. Sada ima daleko više članova, ne samo bolesnika i članova njihovih obitelji, nego i liječnika, medicinskih sestara, fizioterapeuta, socijalnih radnika, psihologa i radnih terapeuta.

Više o Udruzi na web adresi http://www.parkinsonimi.com