x
x

Najpoznatiji lideri svjetskog zdravstva na forumu u Zagrebu

  Andreja Šantek, Poslovni dnevnik

  15.02.2013.

Zdravstveni menadžeri iz SAD-a, Finske, Njemačke, Italije, Velike Britanije, Švicarske i Španjolske sudjelovat će 11. ožujka u Zagrebu na Global Healthcare Management Forumu i razgovarati o najnovijim trendovima, izazovima i problemima koji se pojavljuju u sektoru zdravstvenog menadžmenta.

Najpoznatiji lideri svjetskog zdravstva na forumu u Zagrebu

Na forumu se očekuje da ravnatelji bolnica Royal Bolton iz Engleske, Chicago Memorial iz SAD-a, Coxa iz Finske kao i klinički voditelji engleskog NHS-a i španjolskog Sant Juan de Deu prezentiraju svoja najnovija istraživanja koja prikazuju najučinkovitije metode uspješnog rukovođenja.

"Upravljanje bolnicom danas uvelike se razlikuje od onoga prije deset godina, odnosno današnje moderne bolnice moraju pružiti adekvatnu zdravstvenu pomoć korisniku te osigurati kvalitetu i isplativost zdravstvene usluge" kaže Kosta Petrov iz kompanije P World dodajući da će se na skupu predstaviti posljednji trendovi u zdravstvu regionalnim zdravstvenim ustanovama.

Na forumu će biti predstavljene i prezentacije o kvaliteti i akreditaciji u zdravstvu, kliničkim standardima, sigurnosti pacijenta, a jedna od tema je i e-healthcare.

Forum organizira P World, generalni pokrovitelj je tvrtka Philips, a podupiru ga i Udruga poslodavaca u zdravstvu te Udruga privatnih poslodavaca u zdravstvu. Ekskluzivni tiskovni partner je Styria Group. Dodatne informacije mogu se pronaći na stranici www.thepworld.com/pevents/event/44/global-healthcare-management-forum.

www.poslovni.hr