x
x

Donacija PLIVE Skopje Klinici za radioterapiju i onkologiju u Skopju

  03.01.2013.

PLIVA je kao društveno odgovorna kompanija osigurala donaciju u iznosu od oko 500.000 makedonskih denara za izgradnju i opremanje posebne jedinice za najsofisticiraniju pripremu citostatske terapije za bolesnike koji se liječe na Klinici za radioterapiju i onkologiju u Skopju.

Donacija PLIVE Skopje Klinici za radioterapiju i onkologiju u Skopju

"Na ovim prostorima PLIVA i njezini proizvodi odavno su provjeren i pouzdan brand u području farmaceutskih proizvoda, a kao članica jedne od najvećih svjetskih farmaceutskih kompanija Teve, putem svog distributera u zemlji ZEGIN, već tri godine makedonskim bolesnicima osigurava paletu visokokvalitetnih lijekova za liječenje malignih bolesti. Ovom donacijom nastavljamo biti prepoznatljivi kao društveno odgovorna kompanija i respektabilan proizvođač koji gradi partnerski odnos te vodi brigu o potrebama zajednice", izjavio je direktor PLIVE SKOPJE Petar Velkoski. U ime Klinike za radioterapiju i onkologiju, njezin direktor dr. Milan Risteski izrazio je svoju zahvalnost PLIVI koja je prepoznala potrebe Klinike za ovakvom jedinicom i svojom donacijom dala doprinos osuvremenjivanju tretmana onkoloških bolesnika.

Vijest je izazvala veliko zanimanje javnosti, a krajem prosinca objavljena je u svim makedonskim tiskanim i elektronskim medijima.