x
x

Ministar zdravlja Rajko Ostojić posjetio Specijalnu bolnicu „Daruvarske toplice“

  20.07.2012.

Ministar zdravlja prof. Rajko Ostojić sa suradnicima posjetio je 18. srpnja, 2012. godine Grad Daruvar, gdje se sastao s gradskim čelnicima i obišao Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju „Daruvarske toplice", Zavod za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije, Dom zdravlja te Termalni vodeni park Aquae Balissae.

Ministar zdravlja Rajko Ostojić posjetio Specijalnu bolnicu „Daruvarske toplice“

Ministar je dao punu potporu daljnjem razvoju zdravstvenog turizma u tom gradu koji je, kako je naglasio gradonačelnik Daruvara Dalibor Rohlik, okosnica razvoja tog kraja, s obzirom da grad leži na ljekovitoj termalnoj vodi a ima i dugu turističku tradiciju.

Ostojić je naglasio kako će skorim izmjenama zakona Ministarstvo zdravlja omogućiti da i gradovi budu osnivači i vlasnici zdravstvenih ustanova, u čemu su Daruvarske toplice dobar primjer.

„Dobra suradnja Grada i Specijalne bolnice pomogla je da Daruvar uđe u prestižni klub europskih gradova za liječenje termalnom vodom", istaknuo je ministar zdravlja, naglasivši kako je bolnica u prošloj godini pozitivno financijski poslovala.

Sa čelnicima Grada dogovoreno je i da će Ministarstvo zdravlja iz vlastitih sredstava nabaviti prijeko potreban VEST aparat za djecu koja boluju od neizlječive bolesti - cistične fibroze.

OGLASI
BisolexMaxfluGastal
OGLAS
Ibuxin Rapid
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: