x
x

Zavod za javno zdravstvo A. Štampar: Prijave za cijepljenje i e-poštom

  16.06.2021.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" uveo je elektroničku poštu kao peti kanal naručivanja za cijepljenje.

Zavod za javno zdravstvo A. Štampar: Prijave za cijepljenje i e-poštom

Tako se građani od sada mogu prijaviti i slanjem e-pošte na adresu cijepljenjecovid@stampar.hr, pri čemu je potrebno navesti ime i prezime, datum rođenja, MBO sa zdravstvene iskaznice i preferiranu vrstu cjepiva.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" podsjeća i na dosadašnje kanale naručivanja: putem sustava e-Građani (Portal zdravlje Ministarstva zdravstva RH), pozivom na besplatni broj 08008804, preko odabranog liječnika obiteljske medicine te iskazom interesa na cijepise.zdravlje.hr.

Uz to, Štamparova Služba za školsku i adolescentnu medicinu organizirala je prioritetno cijepljenje za djecu stariju od 12 godina koja boluju od bolesti koje uvećavaju rizik za teže oblike covida-19.

Shodno tome, Služba za školsku i adolescentnu medicinu planira organizaciju i provedbu preporučenog cijepljenja učenika koji pripadaju navedenoj kategoriji.

Stoga su svi roditelji pozvani da se jave nadležnim školskim liječnicima telefonom ili putem adrese elektroničke pošte, kako bi iskazali interes za cijepljenje svoga djeteta.

Pritom je važno navesti ime i prezime djeteta, školu i razred, datum rođenja, MBO te adresu elektroničke pošte ili broj telefona roditelja.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"