x
x

Sportska Arena po prvi će puta ugostiti trening Aktivne Hrvatske

  02.02.2020.

Najveća hrvatska sportska Arena po prvi će puta ugostiti trening Aktivne Hrvatske. Brojni građani imat će priliku u subotu, 29. veljače u 10.30 sati trenirati u impozantnoj zagrebačkoj Areni uz trenerski tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba koji će ih dobro razbuditi i pripremiti za proljeće koje nam uskoro dolazi.

Sportska Arena po prvi će puta ugostiti trening Aktivne Hrvatske
Aktivna Hrvatska održava se osmu sezonu zaredom, a do sada je aktivirala više od 35 tisuća građana.

Građani se za trening mogu prijaviti putem web stranice www.aktivnahrvatska.hr .

„Pred nama je osma sezona projekta koju otvaramo novim treningom uz novi tim u Areni Zagreb. Prijaviti se mogu svi. Ne propustite ovu izvrsnu priliku da po prvi puta vježbate u Areni koja je ugostila brojne svjetske sportske i glazbene zvijezde!“ – izjavila je ambasadorica i voditeljica projekta Renata Sopek.

Čak 65% građana nije dovoljno aktivno, no zabrinjavajući je podatak da se redovnom tjelesnom aktivnošću ne bavi čak 92% adolescenata. Porazne su i dalje ovo statistike koje će ove godine biti u fokusu vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta. Ususret treningu u Areni u suradnji sa Zakladom „Hrvatska kuća srca“ i Udrugom StEPP održat će se edukacija o osnovnim postupcima oživljavanja  Oživi me. Partner projekta Hrvatska liječnička komora mjerit će indeks tjelesne mase, ali i savjetovati vježbače.

Aktivna Hrvatska održava se osmu sezonu zaredom, a do sada je aktivirala više od 35 tisuća građana. Ove će se godine vježbati i educirati uz Arenu Zagreb u subotu 29. veljače i u Sisku u subotu, 28. ožujka. U Zadru na Pozdravu Suncu vježbat ćemo u sklopu projekta Zadar Outdoor u subotu 9. svibnja, tradicionalni trening u Vodicama s novim timom je na rasporedu 23. svibnja. Dan Aktivne Hrvatske po prvi će se puta održati 12. rujna kada ćemo isti dan vježbati u četiri hrvatska grada – Osijeku, Pazinu, Dubrovniku i Zagrebu.

Više informacija o projektu i prijavama možete pronaći na www.aktivnahrvatska.hr