x
x

Suportivni program Udruga SVE za NJU: Riječi liječe

  15.11.2019.

Udruga SVE za NJU, koja pruža pomoć ženama oboljelima o raka i njihovim obiteljima, pokrenula je suportivni program "Riječi liječe“ kako bi se svakoj ženi omogućila stručna psihološka i druga podršku, ne samo u trenutku dijagnoze, već i tijekom liječenja i oporavka.

Suportivni program Udruga SVE za NJU: Riječi liječe
Minimalni suportivni program obuhvaća informiranje, psihološko i psihoterapijsko savjetovanje, savjetovanje o prehrani i praćenje tijekom liječenja. Provode ga stručnjaci psiholozi, psihoterapeuti i nutricionistica. U program se mogu uključiti članovi obitelji i njegovatelji, a savjetovanje je za korisnice i korisnike besplatno.

Program obuhvaća informiranje, psihološko i psihoterapijsko savjetovanje, savjetovanje o prehrani i praćenje tijekom liječenja a provode ga stručnjaci psiholozi, psihoterapeuti i nutricionistica.

U program se mogu uključiti članovi obitelji i njegovatelji, a savjetovanje je za korisnice i korisnike besplatno.

Udruga Sve za nju lani je pružila svojim korisnicama oko 1600 individualnih savjetovanja, organizirala 113 različitih predavanja, radionica i edukacija na kojima je zabilježeno 1480 dolazaka.

Ukupno je više od 4800 puta netko pokucao na vrata Centra SVE za NJU i tom prilikom dobio neku uslugu.

Nakon završetka minimalnog suportivnog programa koji je osiguran putem bona Udruga će svakoj ženi omogućiti daljnji tretman i sudjelovanje u svim programima Centra.

Izvor: Udruga SVE za NJU