x

SPECIJALIZACIJE

x

Svjetski tjedan glaukoma od 11. do 17. ožujka 2018

  10.03.2018.

Referentni centar za glaukom Ministarstva zdravlja RH i Hrvatsko oftalmološko i optometrijsko društvo poduprijeti će Glaukomsku sekciju HOOD-a u izradi programa aktivnosti obilježavanja Svjetskog tjedna glaukoma 2018., koji će se obilježiti od 11. do 17. ožujka 2018.g.

Svjetski tjedan glaukoma od 11. do 17. ožujka 2018

Budući da je glaukom kronična bolest koja se liječi do kraja života, jedna od glavnih aktivnosti je edukacija i podizanje razine znanja među liječnicima, kako bi skrb o našim pacijentima bila što kvalitetnija. Stoga, ovogodišnje završno stručno događanje Svjetskog tjedna glaukoma 3. Glaucoma Codes međunarodni simpozij o glaukomu organiziramo u suradnji s Zavodom za oftalmologiju KBC Osijek, Medicinskog fakulteta u Osijeku, a koji će se održati 16. i 17. ožujka 2018.g. u Osijeku u Auli Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku.

Pozivamo Vas da i ove godine planirate svoje svakodnevne obaveze i oslobodite vrijeme od 11. do 17. ožujka 2018. godine te se aktivno uključite u izradu i realizaciju aktivnosti u Vašem gradu, a kao i proteklih godina poduprijet ćemo i osigurati potrebne materijale za planirana događanja.

Predsjednica Glaukomske sekcije HOOD-a

doc.dr.sc. Mia Zorić Geber

OGLASI
MaxfluBisolexMaxirino
OGLAS
Maxirino
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: