x

SPECIJALIZACIJE

x

Tečaj Plivina ljetna škola kliničke farmacije s međunarodnim sudjelovanjem

  18.05.2017.

Otvorene su prijave za Plivinu ljetnu školu kliničke farmacije s međunarodnim sudjelovanjem u Splitu od 25. do 27. 08. 2017. Možete odabrati naprednu ili početnu razinu.

Tečaj Plivina ljetna škola kliničke farmacije s međunarodnim sudjelovanjem
Povjerenstvo za stručno usavršavanje HLJK vrednovalo je stručni skup s 2,5 boda.

Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu, u suradnji s Pharma Expert d.o.o. organizira tečaj pod nazivom: PLIVINA LJETNA ŠKOLA KLINIČKE FARMACIJE S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM.

Mjesto održavanja, Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu, Šoltanska 2, 21000 Split.
 
Vrijeme održavanja: 25. – 27. kolovoza 2017. godine.
 
Cilj tečaja:
Namjena ljetne škole je pružiti magistrima farmacije opće razine (bez specijalizacije) dodatna znanja koja nisu stekli tijekom svog dodiplomskog školovanja, a danas se pokazuju kao neophodna u implementaciji ljekarničke
skrbi. Škola nudi radionice na početnoj i naprednoj razini znanja i vještina iz područja kliničke farmacije, temeljenu na rješavanju slučajeva iz prakse.

Planirano je tijekom trodnevne edukacije obraditi 200 slučajeva iz prakse koje uključuju laboratorijske podatke, intervencije, uočavanje medikacijskih pogrešaka i procjenu klinički značajnih interakcija, individualizaciju i racionalizaciju terapije. Program će osigurati i radionice na engleskom jeziku s etabliranim predavačima iz područja kliničke farmacije u EU. Očekujemo polaznike iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije i Crne Gore.

PROGRAM TEČAJA 

Prijave:

http://ulix.eventastiq.com/event/plivina-ljetna-skola-klinicke-farmacije/registration 

 

 

OGLASI
Andol effectIbuxin RapidAndol PRO
OGLAS
Maxirino
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: