x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 06.04.2020. do 07.04.2020.

ODGOĐENO: Međunarodna znanstvena konferencija “Better Future of Healthy Ageing”

Mjesto: Škola narodno zdravlja A. Štampar, Rockfellerova 4, Zagreb

Konferencija je u potpunosti financirana sredstvima Europske unije te nema kotizacije za aktivne i pasivne sudionike, a sudjelovanje će se bodovati sukladno pravilniku Hrvatske liječničke komore.

Tematski BFHA 2020 konferencija doprinosi realizaciji prva dva strateška cilja predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije – Europa koja raste ujednačeno, uključivo i održivo i Europa koja povezuje.

Cilj Konferencije je potaknuti istraživanje, provedbu i povećati inovacije za upravljanje zdravljem i dobrobiti starenja stanovništva. BFHA 2020 znanstvena je konferencija koja će omogućiti raspravu o transformaciji zdravstvenih usluga i skrbi u više digitalizirane, dugoročne, integrirane i personalizirane modele skrbi uz promociju inovativnih ekosustava s ciljem pružanja bolje kvalitete života starijih osoba.

Kroz tri glavne teme konferencija će:

  • predstaviti nove znanstvene spoznaje vezene uz starenje bioloških sustava kroz teme regenerativne medicine, neuroznanosti, kliničke medicine i drugih područja medicine s naglaskom na personaliziranu i integriranu medicinu
  • pokazati utjecaj pametnih tehnologija na ekosustave prilagođene starijim osobama poticanjem rasprave o povećanju inovacija i rješenja za okoliš prilagođen starosnoj dobi
  • analizirati pitanja starenja i održivosti zdravstvenog sustava na različitim razinama (institucionalna, regionalna, državna, razina EU).

Sudjelovanje na konferenciji može biti aktivno koje uključuje oralne i/ili poster prezentacije ili pasivno. Konferencija je u potpunosti financirana sredstvima Europske unije te nema kotizacije za aktivne i pasivne sudionike, a sudjelovanje će se bodovati sukladno pravilniku Hrvatske liječničke komore.

Pozivamo Vas da se registrirate i pošaljete sažetke na mrežnoj stranici bfha2020.hr gdje možete pronaći i detaljnije informacije o konferenciji. Svi sažetci će biti objavljeni u posebnom broju Liječničkog vjesnika.

Predsjednica Organizacijskog odbora BFHA2020
Prof. dr. sc. Mirjana Kujundžić Tiljak,
Ravnateljica Škole narodnog zdravlja „Andrija Štampar“
Medicinskog fakulteta Sveučilišta Zagrebu

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Ibuxin RapidGastalPLIVIT D 2000