x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 13.12.2019. do 14.12.2019.

Advent u KB Dubrava

Mjesto: KB Dubrava

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na prvi simpozij „Advent u KBD” koji će se održati od 13. do 14. prosinca 2019. u Zagrebu u Kliničkoj bolnici „Dubrava”.

Organizator simpozija je Zavod za bolesti srca i krvnih žila, KB „Dubrava”.

Obilježavanjem 30-godišnjeg postojanja kateterizacijskog laboratorija te 20.-godišnjice koronarne jedinice koje su tijekom ove godine obnovljene i osuvremenjene, kao i dnevna kardiološka bolnica, potvrđujemo svoj status značajnog stručnog i znanstvenog kardiološkog centra.

Stoga, s velikim ponosom predstavljamo simpozij, prvi takve vrste u Hrvatskoj, o mjestu i ulozi dnevne bolnicu u suvremenoj kardiologiji. Želja nam je razmijeniti kardiološka iskustva, dostignuća i ideje kako bismo unaprijedili znanje, proširili horizonte te još više poboljšali međusobnu suradnju. Osim predavanja/prezentacija o kazuistici zbrinjavanja kroz dnevnu bolnicu, sudionici će moći aktivno sudjelovati kroz diskusije, okrugle stolove, prezentacije i iznošenje vlastitih iskustava.

Veselimo se vašem dolasku i vjerujemo kako ćemo uz vašu pomoć i vrijedan doprinos, promaknuti rad kardiološke dnevne bolnice.

S poštovanjem,

doc. dr. sc. Boris Starčević, dr. med.

Pročelnik Zavoda za bolesti srca i krvnih žila

Klinička bolnica Dubrava

Preliminarni program: pdf (44 kB)

 

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Olfen gelIbuxin RapidBisolex