x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 25.04.2019. do 26.04.2019.

PRAKTIČNA PRIMJENA 3D ULTRAZVUKA U GINEKOLOGIJI I OPSTETRICIJI

Mjesto: Hotel Olympia Sky / Vodice

Poštovani,

od 25.- 26. travnja 2019. u Vodicama (hotel Olympia) održati će se sedmi simpozij “Praktična primjena trodimenzionalnog ultrazvuka u ginekologiji i opstetriciji”. Početak ovog, danas već tradicionalnog skupa, bio je baš prije 6 godina na istom mjestu u Vodicama. Stručno, edukacijski i organizacijski skup je zamišljen kao mjesto prikazivanja praktične primjene novih trodimenzionalnih ultrazvučnih “rendering & imaging” tehnologija u ginekologiji i opstetriciji, na ekspertnoj razini. Simpozij je međunarodno klasificiran unutar mreže sličnih europskih skupova. Skup je uvijek “up to date” tehnološki opskrbljen i edukacijski ekspertno ekipiran. Simpozij je ustrojen na praktičnom, znanstvenom, tehnološkom i edukacijskom jedinstvu. Ginekologija je strogo odvojena od opstetricije, a predavanja i praktične vježbe su u vremenskoj ekvivalenciji.
Simpozij je znanstvenog karaktera. Naime, odmak od klasične, subjektivne i ponekad dogmatske dvodimenzionalne ultrazvučne dijagnostike u ginekologiji je praktično značajan. Simpozij svake godine nudi novi tehnološki dizajn i popratna dijagnostička rješenja.

Iduće godine u Vodicama biti ćemo suočeni s najnovijom Voluson Valley produkcijom. Voluson E10 BT19 s čitavim spektrom novih tehnologija i futurističkim praktičnim implementacijskim potencijalom, je naša dijagnostička stvarnost, znanstveni izazov i edukacijska obaveza. Na simpoziju će biti predstavljene najnovije spoznaje iz područja ultrazvučne trodimenzionalne dijagnostike, anatomije, fiziologije, patologije vrata maternice i endometrija. Svima onima koji nas posljednih šest godina vjerno prate na zahtijevnom stručnom i edukacijskom putu, iskreno se zahvaljujem.

Tradicionalni subspecijalistički simpozij “Praktična primjena trodimenzionalnog ultrazvuka u ginekologiji i opstetriciji”, u svakom pogledu se uklapa u arhitektonsku panoramu hotela Olympia i mediteranski duh Vodica.

Hotelska ponuda, profesionalnost osoblja i ljudska toplina na svakom koraku ne može se mjeriti nikakvim turističkim zvjezdicama. Sve navedeno je na razini MSC “Fantasia”.

Lijep pozdrav do skorog i ponovnog viđenja

Voditelj simpozija “Praktična primjena trodimenzionalnog ultrazvuka u ginekologiji i opstetriciji”
Doc. dr. sc. Albert Despot

Simpozij

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
MaxfluIbuxin RapidPLIVIT D 2000