x

SPECIJALIZACIJE

x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 08.12.2017. do 09.12.2017.

EdukAl 2017

Mjesto: Zagreb, Hotelu International

Poštovani članovi HUAB-a, njegovatelji i skrbnici osoba s demencijom, zdravstveni i socijalni radnici, psiholozi, terapeuti i svi koji se svakodnevno susrećete s javno-zdravstvenim problemima demencije,

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas još jednom na Treću edukativnu konferenciju o Alzheimerovoj bolesti EdukAl 2017 koja će se održati 8. i 9. prosinca 2017. u zagrebačkom Hotelu International.

Sadržajan program (u privitku) predstavit će vam mnoge teme iz prakse liječenja, njege i skrbi osoba s demencijom, kao i praktične savjete i nove načine pristupa životu s demencijom uopće.

Posebna novost je lansiranje međunarodne inicijative Prijatelji demencije i u Hrvatskoj kojoj je cilj jačanje svijesti o problemima onih koji podnose najveće breme demencije. Bit će to prilika svakome sudioniku EdukAla da postane jedan od prvih Prijatelja demencije u Hrvatskoj.

Na ovim stranicama naći ćete obrazac za prijavu na konferenciju. Prijaviti se možete ili zatražiti dodatne informacije i e-poštom – adresa je: edukal@alzheimer.hr ili telefonom (091 4004 138).

Sudjelovanje na konferenciji boduje se sukladno pravilnicima stručnih komora.

Srdačan pozdrav i do skorog viđenja,

U ime Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest,

prof. dr. sc. Ninoslav Mimica, predsjednik

 

U ime Organizacijskog odbora EdukAl-a 2017,

Tomislav Huić, dopredsjednik HUAB-a

Program

OGLASI
BisolexMaxfluGastal
OGLAS
Andol PRO
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: