x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 21.11.2017. do 24.11.2017.

Kongres o sigurnosti i kvaliteti hrane

Mjesto: Grand hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji
Organizator: ZZJZ A. Štampar

 

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji,

izuzetna mi je čast i zadovoljstvo pozvati vas na prvi hrvatski Kongres o kvaliteti i sigurnosti hrane s međunarodnim sudjelovanjem – „Nova postignuća i budući izazovi“, koji će se od 21. do 24. studenoga 2017. održati u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji.

Kako bismo na stručnoj i znanstvenoj razini raspravili o ovom vrlo važnom području, odabrali smo stručne i aktualne teme o kojima će govoriti vrhunski predavači i sugovornici. Program Kongresa obuhvaća teme iz sljedećih područja: zdravstvena ispravnost i kvaliteta hrane, s naglaskom na učinke na zdravlje ljudikontaminanti u hrani inovi trendovi u analizi kontaminanata; zaštita izvornosti i zemljopisnog porijekla proizvodaekološka proizvodnjaoznačavanja i identifikacija proizvodautjecaj okoliša na sigurnost i kvalitetu hraneprocjena i upravljanje rizicimaproblemi vezani uz patvorenja hrane i njihovu detekcijunajnovije analitičke mogućnosti i metode u identifikaciji i kvantifikaciji bioloških, kemijskih i fizikalnih opasnosti u hraniprimjeri dobre proizvođačke praksemjere osiguranja i upravljanja kvalitetom u proizvodnom i distribucijskom lancuinfrastrukturne komponente kvalitete – akreditacija i certifikacija.

Kongresne teme namijenjene su stručnjacima različitih profila: liječnicima, nutricionistima, laboratorijskim analitičarima, kemičarima, agronomima, veterinarima, biokemičarima i farmaceutima te akreditacijskim i certifikacijskim tijelima, nadležnim regulatornim i nadzornim tijelima, kao i proizvođačima i distributerima prehrambenih proizvoda te udrugama potrošača.

Pozivam vas da svojim aktivnim sudjelovanjem na Kongresu pridonesete zajedničkom cilju, a to je pružanje vjerodostojnih informacija o sigurnosti i kvaliteti hrane te davanje smjernica i prijedloga za unaprjeđenje sustava sigurnosti i kvalitete hrane „od polja do stola“.

Radujem se susretu i očekujem vas u Opatiji!

S poštovanjem,

Zvonimir Šostar, dr. med.
Predsjednik Kongresa

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Andol PROGastalOlfen gel