x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 09.03.2017. do 10.03.2017.

Međunarodna konferencija o zaštiti mentalnog zdravlja u zajednici

Mjesto: Hotel Westin Zagreb, Hrvatska

Hrvatski zavod za javno zdravstvo, u suradnji s Trimbos Institutom iz Nizozemske, organizira Međunarodnu konferenciju o mentalnom zdravlju, u Zagrebu 9. i 10. 3. 2017. godine. Konferencija će se održati pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, Ministarstva zdravstva te pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog sabora.

Konferencija je nastavak aktivnosti na provedbi  Twinning projekta „Osiguranje optimalne skrbi osoba s mentalnim poremećajima“ koju provode Nizozemska i Republika Hrvatska s ciljem uspostave modela skrbi u zajednici za osobe s mentalnim poremećajima.

Na Konferenciji će sudjelovati desetak uvaženih stručnjaka s područja mentalnog zdravlja iz čitavog svijeta te stručnjaci iz područja psihijatrije, psihologije, javnog zdravstva, socijalne skrbi iz RH.

Konferencija je namijenjena svim stručnjacima koji sudjeluju u zaštiti zdravlja, liječenju i rehabilitaciji osoba s mentalnim poremećajima.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na Konferenciji!

Za više informacija i prijavu, posjetite: www.mentalhealthcroatia2017.wordpress.com Tel: +385 1 48 63 372 E-mail: mental.health.croatia@gmail.com

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
PLIVIT D 2000MaxirinoPLIVIT total energy