x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 07.06.2017. do 10.06.2017.

12. kongres Hrvatskog društva za digestivnu kirurgiju

Mjesto: Opatija

Cijenjeni kolegice i kolege, dragi prijatelji,

čast mi je i veliko zadovoljstvo pozvati Vas na s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati od 7. do 10. lipnja 2017. g. u Opatiji. Budući da je na prethodnom kongresu veliki uspjeh zabilježio jednodnevni stručni skup operacijskih sestara, u sklopu kongresa će se održati i 1. kongres Društva medicinskih sestara/tehničara digestivne kirurgije u organizaciji novooformljenog Hrvatskog društva medicinskih sestara/tehničara digestivne kirurgije.

Kao i prethodnih godina, nastojimo biti aktualni izborom kirurških tema koje će predstavljati okosnicu našeg znanstvenog i stručnog rada. Vjerujem da ćemo u tome uspjeti i ovaj put. Naša je želja i interes da razmjenom znanja i iskustva stvorimo podlogu što uspiješnijeg liječenja naših bolesnika i stoga vas pozivamo da se priključite radu kongresa u što većem broju.

Na kongresu će nam se i ovaj put pridružiti predstavnici bolnice St. Mark’s iz Londona u sklopu St. Mark’s Day-a na kojem će stručnjaci s ovog uglednog britanskog i međunarodnog referalnog centra za bolesti crijeva zajedno s domaćim stručnjacima predstaviti nove spoznaje i dostignuća na području digestivne kirurgije.

Organizacijski odbor će uložiti maksimalni trud u organizaciju skupa, koji osim radom mora biti obilježen i kolegijalno-prijateljskim druženjem.

Nećemo odustati od tradicije okupljanja naših mladih kolega specijalizanta kirurgije koji će imati mogućnost prezentacije svojih radova, a u tome ćemo im pomoći oslobađanjem plaćanja kotizacije.

Srdačan pozdrav i do ponovnog viđenja u Opatiji!

Predsjednik Organizacijskog odbora kongresa

doc. dr. sc. Marko Zelić, dr. med.

Program

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Andol PROPLIVIT D 2000Zipantola PROTECT