x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 08.12.2016. do 10.12.2016.

8. ŠTAMPAROVi DANi

Mjesto: Kongres se održava u Požeško – slavonskoj županiji.

Izrazita nam je čast i zadovoljstvo pozvati vas na 8. ŠTAMPAROVE DANE, međunarodni simpozij, koji će se održati u Požeštini od 8. do 11. prosinca 2016. godine. Glavna tema simpozija je promocija zdravlja koja je posebno važna u vremenu globalnih društvenih, ekonomskih i socijalnih kriza koje dodatno ugrožavaju psihofizičko stanje pojedinaca, obitelji i društva. Sve veća prevalencija šećerne bolesti i arterijske hipertenzije, ali i ostalih kroničnih bolesti uz starenje stanovništva posebno naglašavaju potrebu za promocijom zdravlja i zdravih stilova života. Što smo u stanju učiniti u prevenciji kroničnih bolesti i promociji zdravlja i zdravih stilova života te senzibilizaciji i podučavanju profesionalaca i sveopće javnosti možete poslušati na simpoziju uz raspravu s eminentnim stručnjacima iz navedenog područja. Uvjereni smo da samo zajedno, inter i multidisciplinarno, okrenuti ideji zdravog življenja, možemo učiniti iskorak u zaustavljanju negativnih trendova, pobolijevanja i gubitka kvalitete života i povećanog mortaliteta uzrokovanog nezdravim stilovima života.

Satelitski simpoziji Hrvatske liječničke komore i Hrvatske udruge bolničkih liječnika održat će se 9. prosinca 2016. godine u predavaonici Opće županijske bolnice Požega, a međunarodni simpozij pod nazivom “ZDRAVI STILOVI ŽIVOTA” održat će se 10. prosinca 2016. godine u Hrvatskoj knjižnici i čitaonica Pleternica.

Svi će simpoziji biti zasebno bodovani sukladno pravilnicima Hrvatske liječničke komore, a međunarodni simpozij i od strane Hrvatske komore medicinskih sestara.

Uvjereni smo da samo zajedno, inter i multidisciplinarno, okrenuti ideji zdravog življenja, možemo učiniti iskorak u zaustavljanju negativnih trendova, pobolijevanja i gubitka kvalitete života i povećanog mortaliteta uzrokovanog nezdravim stilovima života.

Program

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
MaxfluIbuxin RapidPLIVIT total energy