x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 23.02.2017. do 24.02.2017.

Tečaj: Spolno prenosive infekcije

Mjesto: Hotel Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1, Zagreb
Organizator: HLZ

Epidemiologija, klinička slika, laboratorijska dijagnostika, terapija i prevencija spolno prenosivih infekcija

Poštovane kolegice i kolege,

iznimno nam je zadovoljstvo i čast pozvati Vas na Simpozij: „Epidemiologija, klinička slika, laboratorijska dijagnostika, terapija i prevencija spolno prenosivih infekcija“,  koji će se održati u Zagrebu, 23. i 24. veljače 2017. godine, u hotelu Dubrovnik.

Spolno prenosive infekcije (SPI) značajan su javno zdravstveni problem. Brojni su mikroorganizmi koji se mogu prenijeti spolnim putem koji je i često jedina poveznica u patogenezi  raznorodnih entiteta.    

Ovim multidisciplinarnim skupom u organizaciji najrelevantnijih stručnih društva Hrvatskog liječničkog zbora u oblasti spolno prenosivih infekcija,  željeli bismo Vam prezentirati novosti u epidemiološkoj slici, kao i praćenju najznačajnijih SPI; osobitosti kliničkih slika pojedinih infekcija; novosti u laboratorijskoj dijagnostici te mogućnosti liječenja i prevencije SPI s posebnim osvrtom na antimikrobnu otpornost i nova cjepiva.

Na skupu sudjeluju stručnjaci raznih specijalnosti s obzirom da i pristup ovim infekcijama treba biti multidisciplinaran.  

Tečaj je namijenjen kolegicama i kolegama koji se u svojem radu susreću s ovom problematikom  - liječnicima obiteljske medicine, ginekolozima, urolozima, infektolozima, dermatovenerolozima, mikrobiolozima i epidemiolozima, no i svim ostalima koje interesira ovo područje.

Veselimo se Vašem dolasku. Vjerujemo da će nam svima ovaj Skup biti stručno koristan, no, isto tako, smatramo vrlo bitnom i mogućnost izravne komunikacije, razmjene misli i druženja u kolegijalnom i srdačnom okruženju!

Voditelji

Obavijest i program (pdf)

Prijave za sudjelovanje primaju se e-poštom na mail: mario.sviben@hzjz.hr
ili telefonom 00385 1 4863 268/269 najkasnije do 10.2.2017.

Simpozij će polaznicima biti bodovan od strane Hrvatske liječničke komore sa 13 bodova.
Polaznicima izvan Republike Hrvatske biti će dodijeljena potvrda o
sudjelovanju.

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Andol PROPLIVIT total energyPLIVIT D 2000