x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  23.02.2016.

Osnovne smjernice gerijatrijske farmakoterapije

Mjesto: Mirogojska 16, Zagreb
Organizator: Centar za zdravstvenu gerontologiju NZJZ,,Dr. Andrija Štampar“-Referentni centar Ministarstva zdravlja RH za zaštitu zdravlja starijih osoba

Predavač: Akademik Zijad Duraković

Centar za zdravstvenu gerontologiju - Referentni centar Ministarstva zdravlja RH za zaštitu zdravlja starijih osoba ima čast pozvati Vas na Gerontološku stvaraonicu/radionicu s temom "Osnovne smjernice gerijatrijske farmakoterapije". Gerontološka stvaraonica/radionica održat će se u utorak, 23. veljače 2016. s početkom u 13:00 sati u Velikoj dvorani NZJZ "Dr. Andrija Štampar“, Mirogojska c. 16, Zagreb. Predavanje će održati Akademik Zijad Duraković.

Nakon Gerontološke stvaraonice u Velikoj dvorani održat će se i redovita godišnja Skupština Hrvatskog društva za gerontologiju i gerijatriju Hrvatskog liječničkog zbora, koja će započeti u 14:00 sati.

Hrvatska liječnička komora, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora fizioterapeuta i Hrvatska komora zdravstvenih radnika boduju Gerontološku stvaraonicu/radionicu. Stručnjacima drugih specijalnosti bit će podijeljene potvrdnice Centra za zdravstvenu gerontologiju NZJZ "Dr. Andrija Štampar“.

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Andol PROGastalPlivit C 1000 Plus